Bloemen voorvertoning

Bloemen vandaag nog bezorgd - same day delivery

Op zoek naar bloemen die vandaag nog bezorgd kunnen worden? Bekijk dan deze pagina. Onderstaand bieden wij namelijk een overzicht van webwinkels die bloemen vanavond nog leveren, meestal mits je het in de morgen en op een doordeweekse dag bestelt.

Over bloemen vandaag in huis - hoe het werkt

Dezelfde dag leveringen zijn niet altijd gratis. Vaak zijn ze tegen een meerprijs, maar dan heb je je product wel meteen dezelfde avond nog in huis. Let er altijd goed op bij de site zelf of de vandaag thuis service nog beschikbaar is bij de bezorg methodes. Wil je het zeker weten? Neem dan even contact op met de webwinkel.

deBloemist.nl

deBloemist.nl biedt bloemen, boeketten en een razendsnelle levering. Naast bloemen leveren ze ook cadeauartikelen als bier, wijn, champagne, chocolade en fruit.

Zelfde dag levering informatie

Van Maandag t/m vrijdag geldt vóór 14:00 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis. deBloemist.nl werkt samen met honderden bloemisten door heel Nederland, hierdoor is het vaak mogelijk om tot 15.00 uur te bestellen voor levering op dezelfde dag. Verzending kost €7,50

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met creditcard: Eurocard/Mastercard, Visa, American Express, met Ideal, Bancontact, maar ook met PayPal en achteraf middels AfterPay.
Bezoek

Greetz

Bij Greetz kunt u persoonlijke wenskaarten maken. Verder kunt u via Greetz ook een bos bloemen, een helium ballon of een ander cadeau laten bezorgen. Ze bezorgen 7 dagen per week.

Zelfde dag levering informatie

Bestellingen op werkdagen, voor 13:00 uur gedaan, kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden (behalve op de Waddeneilanden).

Betaalmogelijkheden

Greetz kent de volgende betaalmogelijkheden: een eenmalige machtiging (tot €10), iDeal, Visa- of Mastercard, Paypal of Greetz tegoed. Zakelijke klanten kunnen achteraf betalen met Greetz Maandfactuur, verder kan er ook achter af betaald worden met Klarna.
Bezoek

123 Bloemen

123 Bloemen kan uw bloemen nog vandaag bezorgen in heel Nederland. U kunt kiezen uit diverse soorten boeketten, rozen en gerberas of kies op kleur. Wij leveren de bloemen persoonlijk af bij de ontvanger. Ook vandaag bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Zelfde dag levering informatie

Alle bestellingen bij 123-Bloemen worden professioneel bezorgd. Bij elke bestelling die wordt geplaatst voor 13.00 uur, kunnen wij levering op dezelfde dag garanderen indien u wenst. Bezorging kost €6,95.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met iDeal, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express) en middels PayPal
Bezoek