Boodschappen voorvertoning

Boodschappen dezelfde dag geleverd - vandaag besteld = vandaag in huis

Wijn dezelfde dag geleverd

Opeens heeft een van je vrienden of collega's een idee, vanavond een feestje of een lekker etentje! Helaas heb je geen tijd meer om goede wijn of boodschappen in huis te halen of mee te nemen. Online kopen is ook geen oplossing bij de meeste sites, want die leveren pas de volgende dag.

Daar biedt deze site een oplossing voor! Op deze site vind je een overzicht van winkels die dezelfde dag boodschappen leveren (ook wel bekend als dezelfde dag geleverd). Vaak geldt dat voor 14:00 uur besteld, dezelfde avond nog in huis is.Onderstaand vind je een overzicht van webwinkels die boodschappen vandaag of vanavond nog leveren, meestal mits je het in de morgen en op een doordeweekse dag bestelt. Het verzenden is vaak tegen een meerprijs, maar dan heb je het product wel meteen dezelfde avond nog in huis.


Albert Heijn

Albert Heijn (AH) zorgt voor alle boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs en snelle levering.

Zelfde dag levering informatie

Albert Heijn biedt soms levering op dezelfde dag, dit ligt volledig aan de beschikbaarheid van bezorgtijden per gebied.

Betaalmogelijkheden

Je kunt je online boodschappen bij AH betalen met je pinpas of je telefoon. Ook kun je achteraf per automatische incasso betalen nadat je hiervoor een machtiging hebt afgegeven.
Bezoek

Plus

Plus is een bekende supermarkt die tegenwoordig ook de mogelijkheid biedt om producten online te bestellen en thuis te laten bezorgen of op te halen.

Zelfde dag levering informatie

Met Plus Express heb je uw bestelling binnen 2 uur in huis. Daarvoor betaal je €8,50.Niet alle Plus supermarkten bieden deze service aan.

Betaalmogelijkheden

De bezorger neemt een pinapparaat mee waarmee je de bestelling kunt betalen.
Bezoek
Bestel binnen 19 uur bij Thuisbezorgd en ontvang je bestelling vandaag in huis.

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd is hét portal om eten te bestellen en thuis te bezorgen. Je kunt op Thuisbezorgd kiezen uit maaltijden van alle aangesloten restaurants in uw buurt.

Zelfde dag levering informatie

Bij Thuisbezorgd aangesloten restaurants leveren (vanzelfsprekend) op dezelfde dag.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Thuisbezorgd direct bij het bestellen betalen met iDeal, Creditcard, PayPal, Apple Pay, Android Pay en zelfs Bitcoin. Ook kun je de bezorger betalen met contant geld, of in sommige gevallen een mobiele pin. Vraag voor de laatste optie altijd even naar de mogelijkheden.
Bezoek
Bestel binnen 10 uur bij Bol.com en ontvang je bestelling vandaag in huis.

Bol.com

Bol.com is een van de grootste en bekendste Nederlandse warenhuizen dat vrijwel allerlei soorten producten levert. Van boeken tot sportkleding. En van elektronica tot meubels. Het assortiment breidt bovendien steeds meer uit.

Zelfde dag levering informatie

Voor veel artikelen bij Bol.com geldt: Vandaag besteld, vandaag in huis. Van maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag (thuis)bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur. De kosten hiervoor zijn €3,99.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met iDeal, creditcard (Mastercard/ Visa/ American Express), achteraf via iDeal of handmatig overboeken en met cadeaubonnen. Achteraf betalen kan in Nederland en België als je aan bepaalde voorwaarden voldoet (bekijk de bol.com site daarvoor).
Bezoek